Var med och fira våra 25 år som e-handlare. Under perioden 25/9 – 25/10 släpper vi varje vecka nya toppsäljande produkter till otroliga jubileumspriser. Missa inte chansen att fynda!
Se aktuella jubileumsprodukter »
Varje vecka tävlar vi ut jubileumspaket fyllda med massor av produkter.
Just nu: Vinn produkter till ditt hem, värde 4100 kr!
Läs mer om tävlingarna här »
Xantangummi är ett glutenfritt alternativ för att binda och stabilisera en deg på samma sätt som gluten. Det är helt naturligt och utvinns från majs och soja utan att innehåla spår av soja. Degen blir saftigare och det behövs endast 2-3 tsk till en deg. För att bilda en deg behövs en bas,stärkelseochstabilisering. Som bas kan tex teffmjöl eller durramjöl användas. Stärkelse behövs för att degen ska få en bra konsistens. För att hålla ihop degen så den inte smulas sönder kan Xantangummi användas. Xantangummi binds ihop med vatten och gör brödet saftigt och gott. Lindroos Xantangummi är helt GMO-fri från majs och soja.
Xantangummi (stabiliseringsmedel)
HX100-LI-100
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 65 kr
Fyll i fälten nedan och tryck sen på "Spara". Din recension kommer då att publiceras för alla kunder. Vi förbehåller oss rätten att ta bort recensioner med innehåll som kan anses stötande eller som vi bedömer som icke relevanta.
Bovetemjöl Ljust Biofood
Quinoamjöl Biofood