Produkten har utgått

Knäckemix glutenfri

Produktinfo

Äntligen ett knäcke som alla kan baka. Krydda ditt knäcke med t ex flingsalt, kanel, kardemumma eller varför inte med chili? Använd din fantasi och favoritkrydda. Glutenfritt och med lågt GI (glykemiskt index).

Gör så här: Blanda påsens innehåll med 6 dl vatten och 2 msk oliv- eller rapsolja i en bunke, låt stå i 8 timmar eller över natten i kylskåp. Värm ugnen till 200 C och bred ut smeten tunt på två plåtar med bakplåtspapper. Använd slickepott eller stekspade . TIPS! strö över flingsalt, örter, chili, kanel eller din favoritkrydda. Grädda i 15 minuter (gärna varmluftsugn). Ta ut plåtarna och ta bort bakplåtspappret, klipp eller skär i brödet i bitar, lägg på plåt grädda i 150 C 30-40 minuter. Vänd ev efter halva tiden. Knäcket ska ha fin färg och vara torrt.

Ingredienser

Rårisflingor, boveteflingor*, linfrön*, pumpakärnor*, sesamfrön, solroskärnor


Artikelnr

HKG00-EW-418


Visa alla produkter från Solaray Visa alla produkter från Kyolic Visa alla produkter från RawBite Visa alla produkter från Membrasin Visa alla produkter från Apta Medica Visa alla produkter från LactiPlus Visa alla produkter från Baltex natural Visa alla produkter från Crearome