Äntligen ett knäcke som alla kan baka. Krydda ditt knäcke med t ex flingsalt, kanel, kardemumma eller varför inte med chili? Använd din fantasi och favoritkrydda. Glutenfritt och med lågt GI (glykemiskt index). Gör så här: Blanda påsens innehåll med 6 dl vatten och 2 msk oliv- eller rapsolja i en bunke, låt stå i 8 timmar eller över natten i kylskåp. Värm ugnen till 200 C och bred ut smeten tunt på två plåtar med bakplåtspapper. Använd slickepott eller stekspade . TIPS! strö över flingsalt, örter, chili, kanel eller din favoritkrydda. Grädda i 15 minuter (gärna varmluftsugn). Ta ut plåtarna och ta bort bakplåtspappret, klipp eller skär i brödet i bitar, lägg på plåt grädda i 150 C 30-40 minuter. Vänd ev efter halva tiden. Knäcket ska ha fin färg och vara torrt.
Rårisflingor, boveteflingor*, linfrön*, pumpakärnor*, sesamfrön, solroskärnor
HKG00-EW-418
Fyll i fälten nedan och tryck sen på "Spara". Din recension kommer då att publiceras för alla kunder. Vi förbehåller oss rätten att ta bort recensioner med innehåll som kan anses stötande eller som vi bedömer som icke relevanta.
Cassavamjöl Finmalt Mother Earth