Vi hjälper dig att hitta de finaste julklapparna till hela din familj. Julhandla enkelt och snabbt med våra färdiga julklappslistor!
VÅRA BÄSTA TIPS »
Se sista beställningsdag för leverans innan jul »
Cassava kallas även Maniok eller yuca och är en buskartad ört som bildar stora rotknölar. Dessa knölar odlas på många ställen i världen och är ett viktigt baslivsmedel i Afrika, Asien och Sydamerika. Eftersom mjölet av cassava har en neutral smak och dessutom har en bindande förmåga är det ett bra alternativ till vetemjöl.
Glutenfritt: Cassavamjöl är naturligt glutenfritt, vilket gör det till ett bra alternativ för personer som är känsliga eller intoleranta mot gluten.
Neutral smak: Cassavamjöl har en ganska neutral smak, vilket innebär att det inte dominerar smaken på de rätter eller bakverk det används i. Det kan användas i både söt och salt matlagning.
Användning i matlagning: Cassavamjöl kan användas för att tjockna såser, soppor och grytor. Det kan också användas för att göra pannkakor, crepes, friterad mat och som en panering för kyckling eller fisk.
Bakning: Cassavamjöl kan användas som en del av mjölblandningar för att baka bröd, kakor, muffins, och mycket mer. Det kan också användas för att göra glutefria kakor och bakverk.
Ersättning för vete: Eftersom cassavamjöl är glutenfritt, kan det ibland användas som ett substitut för vete- eller hvetemjöl i recept. Men det är viktigt att komma ihåg att cassavamjöl inte har samma strukturbildande egenskaper som vete, så det kan kräva justeringar i receptet.
100% ekologiskt fint mjöl av cassavarot
HABCF-ZX-500
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 49 kr
Fyll i fälten nedan och tryck sen på "Spara". Din recension kommer då att publiceras för alla kunder. Vi förbehåller oss rätten att ta bort recensioner med innehåll som kan anses stötande eller som vi bedömer som icke relevanta.
Bipollen Svenskt Mother Earth
Chiafrö Svarta RAW&EKO Mother Earth
Macapulver RAW EKO Mother Earth