Lepicol

Artikelnr
HREG4-NN-180
Skickas från oss
2018-07-20

Produktinfo

Lepicol består av skal av psylliumfrön, frukto-oligosackarider (FOS), och acidophilus och bifidumbakterier.

Frukto-oligosackarider (FOS) är ett naturligt sötningsämne i grönsaker. I Lepicol är FOS hämtat från kronärtskocka som innehåller både inulin och fruktooligosackarider (FOS).

Lepicol tillverkas av Protexin som är dedikterade till att producera innovativa naturliga produkter av högsta kvalitet. I nära samarbete med universitet, sjukhus och forskningscenter eftersträvas så naturliga och lite bearbetade produkter som möjligt.

Dosering

Kan intas när som helst på dagen, men inte i direkt samband med intag av mat eller medicin. Låt det gå minst 30 minuter före eller efter.
Vuxna: 2 rågade teskedar utrört i ett glas med vätska, två gånger dagligen. Efter 2 veckor kan intaget reduceras efter behov.
Barn/Ungdom: 1 rågad tesked utrört i ett glas med vätska, två gånger dagligen. Efter 2 veckor kan intaget reduceras.
För de personer som besväras av svälja geleartad sammansättning, kan Lepicol istället för att blandas med vatten t ex läggas på filmjölk, nyponsoppa eller dyl. Det är då mycket viktigt att man direkt efter intaget dricker minst 1 stort glas med vatten.

Ingredienser

Fibrer från skal av psylliumfrön, fruktaner (inulin och frukto-oligosackarider [FOS]), kulturer mjölksyrebakterier (L. acidophilus, L. gg, L. bifidum. L.b. breve, L.b. infantis).


Visa alla produkter från Boehringer Ingelheim Visa alla produkter från Friggs Visa alla produkter från Puori Visa alla produkter från Efamol Visa alla produkter från Finn & Gunnar Visa alla produkter från New Nordic Visa alla produkter från Biofood Visa alla produkter från Rosenserien