Lindroos

Lindroos SoftBake

Skickas från vårt lager *
2024-04-16

Produktinfo

SoftBake har den unika egenskapen att skapa gelé vid upphettning. SoftBake ökar viskositeten under uppvärmning som ingen annan ingrediens gör vilket kommer revolutionera din glutenfria bakning. Volymen och stabiliteten i glutenfritt bröd blir häpnadsväckande bra.

· Ger extremt bra volym till ljust glutenfritt bröd

· Ökar viskositeten vid upphettning

· Skapar ett mjukt och fluffigt bröd

· Förbättrad konsistens

· Fin och krispig yta

Ingredienser

Durramjöl, rismjöl, potatismjöl, strösocker, majsmjöl, psyllium, hydroxipropylmetylcellulosa (SoftBake), salt, xantangummi

Näringsvärde per 100 g:

Energivärde790 kJ / 188 kcal
Fett0 g
- varav mättade fettsyror0 g
Kolhydrater0 g
- varav sockerarter0 g
Fiber93 g
Protein0 g
Salt1,2 g

Artikelnr

HLGB5-LI-150

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 92 kr


Visa alla produkter från WellAware Visa alla produkter från Svenska Nyform Visa alla produkter från BRAGG Visa alla produkter från Betavivo Visa alla produkter från Pharma Nord Visa alla produkter från Electi Medicals Visa alla produkter från Gerimax Visa alla produkter från GLYC