Brännässla har använts under många hundra år i Sverige. Den stickiga växten är känd för att ge smärtsamma blåsor, men är ändå lika känd för sina välgörande egenskaper. Om växten plockas under våren finns mindre risk för att bränna sig och är dessutom då fylld av nyttiga vitaminer och mineraler. Dessa tidiga blad är en rik källa till betakaroten, kalcium, kalium, C- vitamin, K- vitamin, magnesium, järn, kisel och flavonoider.
Torkade och nedmalda brännässlor.
HNASP-BD-250
Fyll i fälten nedan och tryck sen på "Spara". Din recension kommer då att publiceras för alla kunder. Vi förbehåller oss rätten att ta bort recensioner med innehåll som kan anses stötande eller som vi bedömer som icke relevanta.
Ledins Grönsaksbuljong EKO Ledins
Xantan gummi Lindroos
HealthyCo Coconut Oil Cold Pressed HealthyCo
Rawpowder Nässelpulver EKO Rawpowder