Nyskördat året om!

Nyskördat året om!

Groddar är lätta och roliga att odla hemma, vilket gör dem till ett prisvärt och hälsosamt tillskott i kosten. I groddningsprocessen ökar vitamin- och mineralhalten flera gånger om. Dessutom utvecklas enzymer under groddningen, vilket underlättar matsmältningsprocessen. Som grodd blir bönan eller linsen också mer lättsmält och kroppen kan lättare ta upp fröets näringsämnen. Det finns många sorter att välja bland, t.ex. krasse, mungbönor eller rättika. Alla med olika smaker. Du kan använda dem på många olika sätt. Pigga upp äggmackan, mixa i en smoothie eller strö över en fräsch sallad.

Sortera eller filtrera så du enkelt hittar din favorit:

Återställ filter
Visa alla produkter från Jabushe Visa alla produkter från Bio-Strath Visa alla produkter från Gerimax Visa alla produkter från Dig Visa alla produkter från Pharbio Visa alla produkter från Biosan Visa alla produkter från Baltex natural Visa alla produkter från frida baby