Nyskördat året om!

Nyskördat året om!

Groddar är lätta och roliga att odla hemma, vilket gör dem till ett prisvärt och hälsosamt tillskott i kosten. I groddningsprocessen ökar vitamin- och mineralhalten flera gånger om. Dessutom utvecklas enzymer under groddningen, vilket underlättar matsmältningsprocessen. Som grodd blir bönan eller linsen också mer lättsmält och kroppen kan lättare ta upp fröets näringsämnen. Det finns många sorter att välja bland, t.ex. krasse, mungbönor eller rättika. Alla med olika smaker. Du kan använda dem på många olika sätt. Pigga upp äggmackan, mixa i en smoothie eller strö över en fräsch sallad.

Sortera eller filtrera så du enkelt hittar din favorit:

Återställ filter
Visa alla produkter från Esberitox Visa alla produkter från Limicol Visa alla produkter från Cleanmarine Visa alla produkter från Capilano Visa alla produkter från Ion Silver Visa alla produkter från Biosun Visa alla produkter från Bi-Pro Visa alla produkter från Helhetshälsa