Nyskördat året om!

Nyskördat året om!

Groddar är lätta och roliga att odla hemma, vilket gör dem till ett prisvärt och hälsosamt tillskott i kosten. I groddningsprocessen ökar vitamin- och mineralhalten flera gånger om. Dessutom utvecklas enzymer under groddningen, vilket underlättar matsmältningsprocessen. Som grodd blir bönan eller linsen också mer lättsmält och kroppen kan lättare ta upp fröets näringsämnen. Det finns många sorter att välja bland, t.ex. krasse, mungbönor eller rättika. Alla med olika smaker. Du kan använda dem på många olika sätt. Pigga upp äggmackan, mixa i en smoothie eller strö över en fräsch sallad.

Sortera eller filtrera så du enkelt hittar din favorit:

Återställ filter
Visa alla produkter från Sukrin Visa alla produkter från Carls-Bergh Pharma Visa alla produkter från Longovital Visa alla produkter från Salus Visa alla produkter från Annemarie Börlind Visa alla produkter från BRAGG Visa alla produkter från Svenska Nyform Visa alla produkter från EVY Technology