Ekologiskt kallpressat kakaosmör. Kakaosmör är fett från kakaobönan som används bland annat vid tillverkning av choklad.Kakaosmör framställs genom att kakaomassa pressas så att fettet avskiljs. Kakao hettas oftast upp vid tillverkning, vilket gör att den förlorar en viktig del av sitt näringsvärde. Vill du tillgodogöra dig alla mineraler, vitaminer och antioxidanter, så behöver den ätas rå och oprocesserad. En standard ingrediens i de flesta choklad-bakverk, så som chokladkakor, chokladbollar och chokladpraliner. Kakaonibbs och kakaobönor passar även bra i müsli, på gröten, yoghurten eller i nöt-, bär- och fruktblandningar.
Kakao (ekologisk).
HK00L-GQ-150
Fyll i fälten nedan och tryck sen på "Spara". Din recension kommer då att publiceras för alla kunder. Vi förbehåller oss rätten att ta bort recensioner med innehåll som kan anses stötande eller som vi bedömer som icke relevanta.
Kung Markatta Chiafrön Kung Markatta
Rawpowder Gurkmeja EKO Rawpowder
Närokällan Korngräs Juicepulver Närokällan
Rawpowder Ingefära Eko Rawpowder