Produkten har utgått

Kakaosmör Raw Eko

Produktinfo

Ekologiskt kallpressat kakaosmör. Kakaosmör är fett från kakaobönan som används bland annat vid tillverkning av choklad.
Kakaosmör framställs genom att kakaomassa pressas så att fettet avskiljs. Kakao hettas oftast upp vid tillverkning, vilket gör att den förlorar en viktig del av sitt näringsvärde. Vill du tillgodogöra dig alla mineraler, vitaminer och antioxidanter, så behöver den ätas rå och oprocesserad. En standard ingrediens i de flesta choklad-bakverk, så som chokladkakor, chokladbollar och chokladpraliner. Kakaonibbs och kakaobönor passar även bra i müsli, på gröten, yoghurten eller i nöt-, bär- och fruktblandningar.

Ingredienser

Kakao (ekologisk).

Näringsinnehåll per 100 g

Energi3707 kJ/ 902 kcal
Protein0,4 g
Kolhydrater<1,0 g
- varav sockerarter<0,1 g
Fett100 g
- varav mättat fett60,7 g
Fibrer<0,5 g
Salt<0,1 g

Artikelnr

HK00L-GQ-150


Visa alla produkter från Eskio 3 Visa alla produkter från Rosenserien Visa alla produkter från Monki Visa alla produkter från Biofood Visa alla produkter från Naturdiet Visa alla produkter från RawBite Visa alla produkter från Biosun Visa alla produkter från Longovital