Ekologisk vegansk äggersättare med lupinmjöl för bakning och matlagning. En rågad matsked utblandad med 30 ml vatten ersätter ett ägg, och kan användas till sockerkaka, tårtbottnar, muffins, pannkakor, bröd, gratänger mm. Äggersättaren är glutenfri och har hög proteinhalt (23 gram per 100 gr).
LUPINMJÖL*, majsstärkelse*, maltodextrin*, förtjockningsmedel: fruktkärnmjöl*, havssalt, kurkumin*. *Ekologisk ingrediens.
HA0Z4-00-175
Fyll i fälten nedan och tryck sen på "Spara". Din recension kommer då att publiceras för alla kunder. Vi förbehåller oss rätten att ta bort recensioner med innehåll som kan anses stötande eller som vi bedömer som icke relevanta.
Sukrin Fibre Bread Sukrin
Lindroos Glutenfri Bakmix Hamburgerbröd Lindroos
Arrowrot Pulver EKO Mother Earth
FiberHUSK Husk