Biofood

Tamari Sojasås

Skickas från vårt lager *
2024-12-09
Kampanj

Bästa julklappstipsen - Beställ innan 19/12 kl 12.00

Vi hjälper dig att hitta de finaste julklapparna till hela din familj. Julhandla enkelt och snabbt med våra färdiga julklappslistor!

VÅRA BÄSTA TIPS »

Se sista beställningsdag för leverans innan jul »

Produktinfo

Tamari är en Japansk, naturligt glutenfri sojasås som har en fyllig och välbalanserad smak. Sojan framställs enligt en gammal japansk tradition, där sojabönorna genomgår en lång lagring och fermenteringsprocess, som är välgörande för magen. Tamari sojasås innehåller vanligtvis bara sojabönor, vatten, salt och koji (en svampkultur). Vanlig sojasås innehåller oftast vete eller spannmål förutom sojabönor.

Tamari är underbart god i dressingar och dippar, till wokade grönsaker, att blanda med råris, sesamfrön och noriflingor, att tillsätta i en frisk marinad med honung/agave, riven vitlök och ingefära. Prova att rosta naturella nötter och frön med tamari och ät som snack och strö över maträtter. Även härlig att ställa fram på köksbordet och använda som krydda, så gott att saltkaret inte kommer att saknas!

Ingredienser

Vatten, SOJABÖNOR*, havssalt, saltad shochu* (vatten, ris*, salt, koji [Aspergillus oryzae]), rostade SOJABÖNOR*, koji. *Ekologiskt certifierad ingrediens.

Energi (kJ/kcal): 315/74

Fett (g): 0.2
varav mättat (g): 0.0
Kolhydrater (g): 8.3
varav sockerarter (g): 3.4
Protein (g): 9.8
Fiber (g): 0.0
Salt (g): 14.5

Artikelnr

HPKS3-BD-500

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 112 kr


Visa alla produkter från WermlandsChoklad Visa alla produkter från RFSU Visa alla produkter från eco cosmetics Visa alla produkter från Better You Visa alla produkter från Bringwell Visa alla produkter från Nasaleze Visa alla produkter från Biosun Visa alla produkter från Omnisym Pharma