Ekologisk smakrik kakaopasta som utvinns genom mekanisk kallpressning av hela Arriba-kakaobönor, som växer på 30-80 år gamla träd högt uppe i bergen i Ecuador. Jorden uppe i bergen är vulkanisk och mycket mineralrik och träden bevattnas där endast av friskt regnvatten eller rent källvatten från djupa källor i bergen. Arriba anses vara den mest genuina och fina kakaobönan, med en rik och fyllig smak. Kakaopasta får man genom att pressa ihop bönorna med allt innehåll kvar, även det aromatiska kakaosmöret – en extra näringsrik och nyttig blockchoklad, smält eller riv ner den i desserter, drycker och smoothies.Förvaras i rumstemperatur i skydd mot starkt ljus.
100% ekologiskt kakaopasta (Theobroma cacao).
HKE06-GR-200
Fyll i fälten nedan och tryck sen på "Spara". Din recension kommer då att publiceras för alla kunder. Vi förbehåller oss rätten att ta bort recensioner med innehåll som kan anses stötande eller som vi bedömer som icke relevanta.
Gurkmeja Mother Earth
Ingefära eko Rawpowder
MSM Rawpowder Rawpowder
Lions Mane pulver Rawpowder