Vi älskar att se vad ni köper hos oss och vill därför ge en av er chansen varje månad att vinna ett presentkort på 1000 kr.
Läs mer här »
Precis som Kockkniven är Santokukniven en universalkniv som är slipad på båda sidor. Den fungerar bra till i princip allt du behöver skära i köket, från frukt och grönsaker till kött, fisk och fågel.
Japansk santokukniv från KAI som passar utmärkt till att skära och hacka grönsaker och kött.
Kniven är olivslipad vilket gör att ingredienserna snabbt släpper från bladet när du skär.
Kniven har en kärna av kvalitetsstålet VG-MAX och 32 lagers damaskstål på vardera sida om kärnan som ger kniven ett vackert mönster.
Handtaget är tillverkat av laminerat Pakkaträ som är slipat och polerat med en glansig finish.
Hårdhet 61 HRC /- 1
Mått blad 18 cm
Mått handtag 12,2 cm
Kniven passar perfekt både för ambitiösa hemmakockar och i professionella kök.
ITK93-18-XX
Lägsta pris senaste 30 dagarna: 2139 kr
Fyll i fälten nedan och tryck sen på "Spara". Din recension kommer då att publiceras för alla kunder. Vi förbehåller oss rätten att ta bort recensioner med innehåll som kan anses stötande eller som vi bedömer som icke relevanta.
Akira Kinesisk Köttyxa Dorre
Orrefors Jernverk Kockkniv Orrefors Jernverk
Kockkniv Ideal Lion Sabatier
Miyabi 5000MCD Gyutoh Kockkniv Miyabi