Satake

Satake Kolstål Stekpanna

Kampanj

Bästa julklappstipsen!

Vi hjälper dig att hitta de finaste julklapparna till hela din familj. Julhandla enkelt och snabbt med våra färdiga julklappslistor!

SHOPPA HÄR »

Sista beställningsdag för julklappar: 19/12 kl 12.00. Läs mer »

Produktinfo

Kolstålspannor är utmärkta för alla typer av stekning - grönsaker, fisk och kött. De kan klara ugnstemperaturer upp till 250°C och har likvärdiga egenskaper som gjutjärn, men med mindre vikt. Satake kolstålspannor är förinbrända med en vegetabilisk olja och redo att användas efter en första tvätt.

Innan första användningen: Koka vatten i pannan i några minuter. Rengör pannan med en svamp och en liten mängd diskmedel. Skölj och torka noggrant.

Pannans naturliga non-stick-funktion blir bättre och bättre ju mer du använder den.

Notera: Handtaget på dessa kolstålspannor blir varmt, använd en kökshandduk eller en ugnsvante för värmeskydd.

Lämna aldrig pannan i vatten. Tvätta pannan i varmt vatten direkt efter användning och torka den noggrant för hand. Insidan av pannan kommer att ändra färg ju mer du använder den vilket är normalt. Snabba temperaturförändringar kan orsaka en ojämn botten. Värm pannan gradvis till önskad temperatur. Matlagning med livsmedel med hög syra kommer att försämra den naturliga patinalagret och rekommenderas inte, till exempel vinäger och tomat. Häll aldrig kallt vatten i en het panna. Använd aldrig induktionsspisens boosteffekt, denna funktion är endast för att koka vatten och dylikt.

Kolstålspannan får inte diskas i diskmaskin.

Finns i olika storlekar.


Artikelnr

ITX05-24-XX

Lägsta pris senaste 30 dagarna: 297 kr


Visa alla produkter från Aumi Collection Visa alla produkter från Grand Design Visa alla produkter från Ballarini Visa alla produkter från Deluxe Homeart Visa alla produkter från Miyabi Visa alla produkter från Alessi Visa alla produkter från Sal De Ibiza Visa alla produkter från Sambonet