Freeze & Serve från Rivsalt innehåller fyra himalayasaltplattor, som förvandlar varje förrätt eller efterrätt till en gastronomisk upplevelse. Lägg plattorna i frysen ett par timmar och ta ut dem precis innan servering. Saltplattorna har en plan sida som är perfekt för förrätter som sashimi, tartar eller sallad, och den andra sidan har en rund grop som är perfekt för desserter som till exempel vaniljglass med riven rå lakrits från Rivsalt på. På Michelin-restaurangen Vila Joya i Albufeira i Portugal används Freeze & Serve saltstensplattorna för att presentera smör. Hur man fryser & serverar med Rivsalts saltstensplattor: 1. Frys plattorna i 2-3 timmar. 2.Ta ut plattorna precis innan servering. 3. Torka av plattorna med en ren och urvriden disktrasa eller svamp utan tvättmedel på. 4. Torka sedan av plattorna med en kökshandduk innan servering. 5. Efter användning: Låt torka i minst 12 timmar innan du lägger tillbaka plattorna i originalförpackningen. Förvaras under förhållanden med låg luftfuktighet.
IAU99-1-XX
Fyll i fälten nedan och tryck sen på "Spara". Din recension kommer då att publiceras för alla kunder. Vi förbehåller oss rätten att ta bort recensioner med innehåll som kan anses stötande eller som vi bedömer som icke relevanta.
Nancy Pepparkvarn Peugeot
Exxent Sockerportionerare Exxent
Hammershøi Kvarn 13 cm Kähler
Hammershøi Kvarn 17,5 cm Kähler