Extra fint ekologiskt mandelmjöl med len och god smak. Mandlarna blancheras före malning för att ge absolut bästa resultatet i bakning och matlagning. Mandelmjöl är perfekt för de som vill undvika kolhydrater. Med mindre än 5g per 100g och ett proteininnehåll på 20% ger mandelmjöl en bra mättnadskänsla.
Mandelmjöl är gott i muffins, pannkakor och kakor, t ex macarons. Du kan också använda mandelmjöl för att panera vid matlagning. I bakning ersätter du vanligtvis delar av vetemjölet med mandelmjöl och använder mer ägg och vätska.
Ekologiskt mandelmjöl.
HAFMO-S5-500
Fyll i fälten nedan och tryck sen på "Spara". Din recension kommer då att publiceras för alla kunder. Vi förbehåller oss rätten att ta bort recensioner med innehåll som kan anses stötande eller som vi bedömer som icke relevanta.
Gurkmeja Mother Earth
Ingefära eko Rawpowder
MSM Rawpowder Rawpowder
Pink Pitaya Rawpowder