Kakaosmör Raw Eko

Artikelnr
HK00L-GQ-240
Skickas från oss
2017-04-28

Produktinfo

Ekologiskt kallpressat kakaosmör. Kakaosmör är fett från kakaobönan som används bland annat vid tillverkning av choklad.
Kakaosmör framställs genom att kakaomassa pressas så att fettet avskiljs. Kakao hettas oftast upp vid tillverkning, vilket gör att den förlorar en viktig del av sitt näringsvärde. Vill du tillgodogöra dig alla mineraler, vitaminer och antioxidanter, så behöver den ätas rå och oprocesserad. En standard ingrediens i de flesta choklad-bakverk, så som chokladkakor, chokladbollar och chokladpraliner. Kakaonibbs och kakaobönor passar även bra i müsli, på gröten, yoghurten eller i nöt-, bär- och fruktblandningar.

Ingredienser

Kakao (ekologisk).

Näringsinnehåll per 100 g

Energi3707 kJ/ 902 kcal
Protein0,4 g
Kolhydrater<1,0 g
- varav sockerarter<0,1 g
Fett100 g
- varav mättat fett60,7 g
Fibrer<0,5 g
Salt<0,1 g


Visa alla produkter från Weleda Visa alla produkter från Great Earth Visa alla produkter från Ferrosan Visa alla produkter från Biofood Visa alla produkter från WellAware Visa alla produkter från Elexir Pharma Visa alla produkter från Bättre hälsa Visa alla produkter från Octean Visa alla produkter från Bio-Life Visa alla produkter från Acrilex Visa alla produkter från Holistic Visa alla produkter från Helhetshälsa Visa alla produkter från BioSalma Visa alla produkter från Burts Bees