Lepicol

Artikelnr
HREG4-NN-180
Skickas från oss
2016-12-06

Produktinfo

Lepicol består av skal av psylliumfrön, frukto-oligosackarider (FOS), och acidophilus och bifidumbakterier.

Frukto-oligosackarider (FOS) är ett naturligt sötningsämne i grönsaker. I Lepicol är FOS hämtat från kronärtskocka som innehåller både inulin och fruktooligosackarider (FOS).

Lepicol tillverkas av Protexin som är dedikterade till att producera innovativa naturliga produkter av högsta kvalitet. I nära samarbete med universitet, sjukhus och forskningscenter eftersträvas så naturliga och lite bearbetade produkter som möjligt.

Dosering

Kan intas när som helst på dagen, men inte i direkt samband med intag av mat eller medicin. Låt det gå minst 30 minuter före eller efter.
Vuxna: 2 rågade teskedar utrört i ett glas med vätska, två gånger dagligen. Efter 2 veckor kan intaget reduceras efter behov.
Barn/Ungdom: 1 rågad tesked utrört i ett glas med vätska, två gånger dagligen. Efter 2 veckor kan intaget reduceras.
För de personer som besväras av svälja geleartad sammansättning, kan Lepicol istället för att blandas med vatten t ex läggas på filmjölk, nyponsoppa eller dyl. Det är då mycket viktigt att man direkt efter intaget dricker minst 1 stort glas med vatten.

Ingredienser

Fibrer från skal av psylliumfrön, fruktaner (inulin och frukto-oligosackarider [FOS]), kulturer mjölksyrebakterier (L. acidophilus, L. gg, L. bifidum. L.b. breve, L.b. infantis).