Seaweed Island’s Dulse växer vilt och skördas för hand från rent isländska vatten. Dulsen torkas med förnybar geotermisk energi för att leverera mat som kommer från en kvalitativ källa med ett lågt koldioxidavtryck. Under århundradena har islänningarna förtärt dulse med smör, tillsatt det till soppor, blandat det med korn för brödtillverkning och handlat det för kött, fisk och annan mat. Idag används dulse för att förbättra soppor, såser och grytor. För bästa matlagning, dra det i vatten i 10 minuter och koka sedan i 5-10 minuter. Dulse kan också avnjutas som ett hälsosamt mellanmål direkt från paketet, skära ner som topping till sallad, fisk och kötträtter eller rostade tills det är krispigt för användning på smörgåsar, popcorn, pasta eller pizza.
HAD01-AB-50
Fyll i fälten nedan och tryck sen på "Spara". Din recension kommer då att publiceras för alla kunder. Vi förbehåller oss rätten att ta bort recensioner med innehåll som kan anses stötande eller som vi bedömer som icke relevanta.